ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ И ЧАСТНИ ДОМОВЕ

При интерес към услугите, които предлагаме всеки наш клиент, в удобно за него време, ще бъде посетен от служител на фирмата за съгласуване на поръчката. Посещението е напълно безплатно и целта е да Ви предложим най-доброто решение и в съответствие с Вашите изисквания. В уговорените срокове, ще Ви предоставим за окончателно съгласуване подробна оферта, включваща операции по почистване, площи и използвани почистващи препарати, крайна цена и срокове.

Почистването може да бъде както абонаментно, така и еднократно в зависимост от предпочитанията Ви.

Абонаментните планове са съобразени изключително със желанието, нуждите и изискванията на клиента, като предлаганото съотношение цена-качество е едно от най-конкурентните в бранша.

 

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Поддръжката на сгради, включва изпълнение на комплексни мероприятия и дейности за гарантиране на безаварийното им функциониране. Предлагаме широк спектър от строително-ремонтни и монтажни дейности за реализиране на строителни и дизайнерски проекти и реализирането на уникални решения за организацията на вътрешното пространство и интериорния дизайн.

Всеки наш клиент, в удобно за него време, ще бъде посетен от служител на фирмата за съгласуване на елементите по договора за поддръжка. Посещението е напълно безплатно и целта е да Ви предложим най-доброто решение, съответстващо на спецификата на обекта. В уговорените срокове, ще Ви предоставим за окончателно съгласуване подробен План за поддръжка и оферта.

 

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Абонаментното поддържане е изключително полезна услуга за клиентите, които държат на целогодишния перфектен вид на тяхната градина, двор или на зелените кътове пред сградите и прилежащите им пространства. Тази услуга Ви дава възможност да планирате спокойно почивката, отпуска си или да я съчетаете в ритъма на функциониране на вашия бизнес т.е. дейностите по поддръжката ще бъдат извършвани в най-подходящото за Вас време. 

Абонаментният план за поддръжка на тревната площ включва, избраните от Вас дейности и времето, когато желаете да те да бъдат извършвани. Срокът на абонамента е от края на мес. февруари до края на мес. ноември. През този период Вие ще определите честотата и времето на посещенията. В случай, че пожелаете допълнителни услуги през времето на действие на Вашия абонаментен план, те ще бъдат включени и извършени на преференциални цени.

 

 

РАБОТА В ЕКИП

КАКТО ВИНАГИ РАБОТАТА В ЕКИП Е ЕДНО ДОБРО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕШЕНИЕ И РЕЗУЛТАТА Е ФАКТ - ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА И УСМИВКАТА НА ЕДИН ДОВОЛЕН КЛИЕНТ

23130575_1708934725792832_589543722430195171_n

ПОТЪРСЕТЕ РЕШЕНИЕ

МОБИЛНИТЕ НИ ЕКИПИ СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПРИ ВСЯКАКВИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ