„АТТ-Брилянт“ ООД е фирма предлагаща услуги в сферата на почистването и цялостната поддръжка на жилищни, промишлени, бизнес, офис сгради, както и складови, търговски  и индустриални помещения.

ЗАЩО НАС

Ясните договорни отношения, изключително конкурентната ценова политика, контролът на качеството, непрекъсната връзка с клиента, конфиденциалността са основа за отлично сътрудничество.       

Екипът ни е изграден от професионалисти  с дългогодишен опит.

 

Прецизният подбор и високата степен на квалификация на персонала,  позволява винаги да предоставяме услуга, отличаваща се с високо качество, уникални решения и адаптивност към нуждите на всеки един клиент.

Отличаваме се с безкомпромисен подбор при избора на хигиенно – санитарни консумативи и препарати, както и на класа почистваща техника.

Използваните  продукти и технологии са съвременни и щадящи както природата така и човешкото здраве.

Като професионалисти не допускаме случайности, а изготвяме конкретен план след предварителен оглед на обекта. Този план е строго индивидуален и съобразен само и единствено с вашите потребности и нужди.

Фирмената ни политика е насочена към изграждане на доверие между нас и клиентите ни, като за целта предлагаме работа в екип  при разработване на цялостни решения за управление на активите.        

Изключително конкурентната ценова политика, контрола върху качеството, непрекъснатата връзка с клиента и конфиденциалността са основа за отлично сътрудничество.

Предлагаме интелигентни решения, водещи до оптимизиране на разходите на нашите клиенти.

Управлявайте вашия  бизнес, а ние ще се погрижим за всичко останало!